Rebozo Sluitingsritueel

oervrouw-natuurlijk-bevallen-rebozo

Rebozo Sluitingsritueel €175,- (duur 2,5 uur)

Tijdens de geboorte van je kindje ga je open, zowel lichamelijk als energetisch.

Het Rebozo Sluitingsritueel kan vanaf 10 dagen na je bevalling (tot nog maanden daarna!) gedaan worden.  Het lichaam van de moeder wordt energetisch weer “gesloten” met behulp van een Mexikaanse Rebozo doek in een mooi ritueel. Ik geef dit ritueel met de hulp van de (bevallings-)partner.

Afsluiting van je zwangerschap

Het is een hele rustgevende en aardende ervaring, zowel voor jou als je partner.
Je komt thuis bij jezelf en kunt weer meer aan; een bijzonder mooie manier om je zwangerschap af te sluiten.
Het Sluitingsritueel vindt plaats bij jullie thuis (op je bed; jij en je partner erop en ik ernaast op een stoel) en de baby kan er gewoon bij zijn en eventueel gevoed worden.

Ontspannen, loslaten en aarden

Voordat we beginnen met het ritueel, krijg je de ruimte om onder het genot van een warm voetenbadje en een theetje je bevallingsverhaal te vertellen, wat je zal helpen bij de verwerking; en… je mag best even lekker vertroeteld worden!

Voor iedere navolgende 15 minuten €15,-
Reiskosten €0,30 ct per kilometer vanaf Delfgauw.
Als je de HypnoBirthing® cursus bij mij hebt gevolgd, krijg je 10 euro korting!

Drees Koren heeft voor Kiind Magazine een Rebozo Sluitingsritueel bij mij meegemaakt en daar een mooi artikel over geschreven.

Zelf een Rebozo Sluitingsritueel ervaren?

Wil je jezelf dit cadeau geven? Bel me op 06-11146876 of stuur een mailtje naar info@natuurlijk-bevallen.nl 

Ik heb het Rebozo Sluitingsritueel gehad van Salima.
Het voetenbadje vooraf was heerlijk en het was heel fijn om mijn geboorteverhaal te kunnen vertellen en daarmee ook te verwerken.
De ceremonie zelf was heel bijzonder. Ik heb veel dingen een plekje kunnen geven, heel andere dingen dan ik vooraf had bedacht. Iedere ‘wikkel’ had zijn eigen inhoud en thema. Het was ook heel goed dat mijn baby kwam drinken halverwege, dat was precies zoals het moest zijn. Daar was ook alle ruimte voor. Ik heb me voor het eerst sinds de bevalling echt tot in m’n botten kunnen ontspannen. Salima is een superlieve vrouw, je voelt je direct bij haar op je gemak. 100% een aanrader!

Ariene Krijger