Ervaringen

Vele stellen hebben meegedaan aan de HypnoBirthing cursus, de workshop Kraamtijd of zijn bij mij geweest voor coaching sessies. Een aantal van hen delen hier hun ervaringen. Zo krijg je een beter beeld van mijn werkwijze, wie ik ben en wat andere mensen hebben gehad aan mijn begeleiding.

Ik heb heel veel gehad aan de HypnoBirthing cursus bij Salima. Ze heeft zoveel kennis en is een heel warm, lief en zorgzaam mens. Geen enkele vraag is te gek. De ademhalingsoefeningen hebben mij goed gedaan tijdens de bevalling. Ik heb heel bewuste keuzes kunnen maken, Salima legt uit wat er voor opties zijn en hierdoor heb ik ook het gevoel gehad dat ik de regie had en goed wist wat er gaande was.

Mylène Bezemer

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo ook met een bevalling. Fijn dat de cursus in de avond en in het weekend gegeven wordt; zo is het voor iedereen mogelijk om te komen.
De lessen zijn goed verzorgd en voldoende afwisselend inclusief wat lekkers en iets te drinken. Salima heeft heel veel kennis en ervaring en brengt dat goed over. Hierdoor krijg je als stel vertrouwen in de bevalling.
Ook voor mannen een aanrader, zo had ik persoonlijk het gevoel dat ik tijdens de geboorte meer kon bijdragen om zo de last wat beter te verdelen.

Paul

Ik heb Salima net voor de uitgerekende datum benaderd, omdat ik erg tegen de bevalling op keek. Het was voor mij de derde keer en ik was erg angstig voor wat er zou komen.
Salima heeft me in twee privé zwangerschapscoaching sessies tot rust laten komen en zelfvertrouwen gegeven.
Het is een bijzondere vrouw, want ik voelde een bepaalde positieve energie die mij erg goed deed. Ik ben thuis bevallen zoals ik wilde en ik was de rust zelve. Bedankt Salima voor je steun en vertrouwen, dat had ik nodig.

Maya V.

Wat een schat aan waardevolle informatie krijg je in deze cursus! En hij wordt met zo veel liefde en passie gegeven door Salima. Zij weet je mee te nemen in de wondere wereld rondom de bevalling en je komt er gegarandeerd rustiger, met meer zelfvertrouwen en als een echte oervrouw (en man) uit.

Tanse Guth

Ik heb de sluitingsceremonie gehad van Salima. Het voetenbadje vooraf was heerlijk en het was heel fijn om mijn geboorteverhaal te kunnen vertellen en daarmee ook te verwerken. De ceremonie zelf was heel bijzonder. Ik heb veel dingen een plekje kunnen geven, heel andere dingen dan ik vooraf had bedacht. Iedere ‘wikkel’ had zijn eigen inhoud en thema. Het was ook heel goed dat mijn baby kwam drinken halverwege, dat was precies zoals het moest zijn. Daar was ook alle ruimte voor. Ik heb me voor het eerst sinds de bevalling echt tot in m’n botten kunnen ontspannen. Salima is een superlieve vrouw, je voelt je direct bij haar op je gemak. 100% een aanrader!

Ariene Krijger

Salima heeft met haar cursus ons een superfijne voorbereiding gegeven op onze eerste bevalling. Ik had me nog weinig ingelezen, maar voel me super gesterkt na deze cursus om succesvol mijn vrouw bij te gaan staan! Daarnaast zijn de lessen een leuke en laagdrempelige inkijk in wat mindfullness en ontspanning kunnen betekenen voor je in een druk leven; een superfijne bonus!

Jurgen Vermeulen

Na een traumatische 1e bevalling wilde ik graag een heel andere ervaring bij mijn tweede kindje. Ik heb twee privé sessies met Salima gedaan. Vooral de ademhalingsoefeningen en het vertrouwen in mijn lichaam, dat ik door de gesprekken met haar heb gekregen, maken dat ik nu met vertrouwen uitkijk naar de geboorte. Een prachtige balans tussen theoretische kennis en praktische oefeningen geeft mij houvast.

Mara van Gool

We willen Salima enorm bedanken voor wat ze ons geleerd heeft bij de HypnoBirthing cursus, het was van onschatbare ondersteuning tijdens de bevalling en we zijn ervan overtuigd dat we zonder dit nooit zo’n mooie badbevalling thuis zouden hebben gehad.

Mark van Herpen

Wij kozen voor de cursus Hypnobirthing omdat ik een heel rationeel persoon ben en daardoor niet zo vaak ‘voel’. Ik ben in verwachting van ons eerste kindje en we wilden ons beiden goed voorbereiden.

Zo’n cursus klinkt wat zweverig, maar zo hebben wij het totaal niet ervaren. Er wordt heel realistisch omgegaan met alles dat erbij komt kijken: hulpmiddelen, locaties, complicaties, pijnstilling, mindset, rechten en plichten, etc. Je krijgt handvatten, zoals ademhalingsoefeningen, houdingen en massagetechnieken, en daarmee groeit je zelfvertrouwen. Er is bovendien ook elke les aandacht voor de andere ouder en welke rol hij/zij tijdens het proces kan aannemen.

Wij hebben onwijs veel geleerd van Salima en we hebben geen moment spijt gehad dat we voor haar cursus gekozen hebben. Wij zaten in totaal met 4 stellen en dat was precies goed. Iedereen ervoer rust en ruimte om zich te openen en om vragen te stellen. Daarbij was het ook erg gezellig. Wij raden Salima aan!

Tamara Duijvestijn