Wie ben ik?

oervrouw-natuurlijk-bevallen-salima-bours

Mijn naam is Salima Bours (’67), ik ben getrouwd en heb twee prachtige zoons. Ik sta open in het leven en meditatie en persoonlijke ontwikkeling ondersteunt mij hierin.

Bij mijn tweede bevalling heb ik me laten bijstaan door een ervaren vriendin, wat ik als erg waardevol heb ervaren. Daarna heb ik twee vriendinnen geholpen bij hun bevalling, wat me diep geraakt heeft. Het ondersteunen van de barende vrouw en haar partner bleek voor mij iets heel natuurlijks, en het leek me heerlijk om hier mijn werk van te maken! Daarom heb ik in 2007 de opleiding voor Doula in Utrecht gedaan en daarna ruim 12 jaar met veel voldoening als Doula gewerkt.
In 2013 heb ik de training voor HypnoBirthing® docent afgerond en sindsdien geef ik met veel plezier cursussen aan zwangere stellen in het Nederlands en Engels in Delfgauw.

Het individueel begeleiden en coachen van zwangere stellen middels Zwangerschapscoaching sessies vind ik ook bijzonder mooi werk…

Ik ben lid van HypnoBirthing® Institute USA en van de Beroepsvereniging HypnoBirthing® Nederland. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat ik gecertificeerd ben en regelmatig bijscholingen volg. Ook wordt hierdoor (een deel) van de HypnoBirthing® cursus vergoed door de zorgverzekering.

Naast Nederlands beheers ik ook de Engelse en Duitse taal. Mijn werkwijze is warm, zorgzaam en intuïtief.

Jullie zijn van harte welkom!