Workshop Kraamtijd

oervrouw-natuurlijk-bevallen-workshop-kraamtijd

Workshop Kraamtijd €85,- per koppel in groep
€175,- privé

 

Willen jullie weten wat je ongeveer kunt verwachten in de eerste periode als jullie kindje eenmaal is geboren? Dan is dit een praktische en fijne workshop om te doen: in één dagdeel veel wijzer!
Want juist bij het eerste kindje is alles nieuw en kan het allemaal best overweldigend zijn… het kan enorm schelen om je in ieder geval mentaal voor te bereiden (en te weten dat alles “normaal” is in deze periode!).

Praktische tips

De Workshop Kraamtijd biedt jullie veel praktische tips en informatie voor de periode na de geboorte van jullie kindje.
Want hoe gaat het straks met dingen als slapen, voeden, rust, dragen, vermoeidheid, emoties, vangnet, je relatie, onzekerheid; al die dingen die elke kersverse ouder tegenkomt?

Bewust keuzes maken

Ook praten we samen over de keuzes die je kunt maken. Zodat jullie ook deze periode vanuit ontspanning kunnen beleven en ervan kunnen genieten!

Jullie ontvangen een handige hand-out waar je thuis ook nog mee aan de slag kunt. Hierin vindt je een overzicht van de belangrijkste informatie, een alternatieve baby-uitzetlijst en een voorbeeld van een kraamtijd/borstvoedingsplan. Handig!

Data

Woensdag 8 mei 19.00 – 21.30 uur
Dinsdag 18 juni 19.00 – 21.30 uur
Zondag 21 juli 13.30 – 16.00 uur

Deze workshop krijg je automatisch bij de HypnoBirthing® cursus
(met zelfs nog €10,- korting!), maar is ook los te boeken. Dan graag minimaal twee weken van tevoren opgeven!

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen.
Jullie zijn van harte welkom!

Locatie

Tisnienix
Noordeindseweg 72, 2645 BC in Delfgauw

oervrouw-natuurlijk-bevallen-tisnienix

Mijn vrouw en ik hebben 2 workshops gevolgd bij Oervrouw: de HypnoBirthing cursus en de workshop Kraamtijd. Wij zijn heel erg tevreden met alle zaken die ter sprake zijn gekomen. Salima kan alles op een fijne manier vertellen, en haar visie om baby’s op een prettige, natuurlijke manier ter wereld te brengen in een staat van rust en ontspanning, sluit goed aan bij de onze. Zeker een aanrader als je een baby’tje verwacht!

Maarten F.