Workshop Kraamtijd

oervrouw-natuurlijk-bevallen-workshop-kraamtijd

Workshop Kraamtijd € 35,- p.p., € 70,- per koppel

Wil je weten wat je ongeveer kunt verwachten in de eerste periode als je kindje is geboren?

Praktische tools

De Workshop Kraamtijd biedt jullie veel praktische tools voor de periode na de geboorte van jullie kindje. Want hoe gaat het straks met dingen als slapen, voeden, rust, dragen, vermoeidheid, emoties, vangnet, je relatie, onzekerheid; al die dingen die elke kersverse ouder tegenkomt?

Bewust keuzes maken

We praten samen over de keuzes die je kunt maken. Zodat je ook deze periode vanuit ontspanning kunt beleven en ervan kunt genieten!

Je ontvangt een handige hand-out waar je thuis ook nog mee aan de slag kunt. Hierin vindt je een overzicht van de belangrijkste informatie, een alternatieve baby-uitzetlijet en een voorbeeld van een kraamtijd/borstvoedingsplan. Handig!

Data

Woensdag 6 juli 19.00 – 21.30 uur
Zaterdag 1 oktober 10.30 – 13.00 uur

Deze workshop krijg je automatisch bij de HypnoBirthing® training maar is ook los te boeken. Graag minimaal twee weken van tevoren opgeven!

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@natuurlijk-bevallen.nl

Jullie zijn van harte welkom!

Locatie

Tisnienix
Noordeindseweg 72, 2645 BC in Delfgauw

oervrouw-natuurlijk-bevallen-tisnienix

Mijn vrouw en ik hebben 2 workshops gevolgd bij Oervrouw: de HypnoBirthing cursus en de workshop Kraamtijd. Wij zijn heel erg tevreden met alle zaken die ter sprake zijn gekomen. Salima kan alles op een fijne manier vertellen, en haar visie om baby’s op een prettige, natuurlijke manier ter wereld te brengen in een staat van rust en ontspanning, sluit goed aan bij de onze. Zeker een aanrader als je een baby’tje verwacht!

Maarten F.