Bevalbad huren

natuurlijk-bevallen-bevalbad-huren

Bevalbad huren: voor niet deelnemers €175,-
Voor deelnemers aan de HB cursus €165,-

Na het volgen van de HypnoBirthing® cursus kiezen veel van mijn cursisten voor een badbevalling, omdat warm water tijdens de bevalling kan zorgen voor focus en ontspanning.

Waarom in water?

Warm water heeft een ontspannende werking, werkt pijnstillend en doordat je gewichtloos in het water bent, kun je heel makkelijk van houding veranderen. Warm water helpt ook bij de aanmaak van endorfine, je natuurlijke pijnstilling en zorgt vaak voor een vlottere geboorte van je baby! Fijn toch?

De baby krijgt zuurstof door de navelstreng en zal pas gaan ademen wanneer hij boven water komt. De overgang van de baarmoeder naar de wereld is veel zachter voor de baby en vaak worden waterbaby’s heel rustig geboren.  Je vergeet het nooit meer als je je kindje in het water naar je toe ziet komen….

Professioneel Bevalbad huren

Ik verhuur een professioneel bevalbad (Birth Pool in a box – Eco: ovaal voor 2 personen) met alle toebehoren (incl. hygiënische hoes) aan cursisten en anderen.

Je huurt het bad voor 5 weken, vanaf week 37 t/m week 42.
Je haalt het bad zelf op in Delfgauw en brengt het ook weer retour. De borg is €100,- die je retour krijgt als het bad in goede staat en compleet is teruggebracht.
Je kunt contact met mij opnemen om te kijken of het bad vrij is.
Bel me op 06-11146876 of stuur een mailtje naar info@natuurlijk-bevallen.nl 

Zie hier voor meer info over bevallen in water.

Cadeautje! Ook als je geen deelnemer bent van de HypnoBirthing® cursus en je huurt het bevalbad, krijg je €10,- korting op het helende Rebozo Sluitingsritueel na de geboorte van jullie kindje! Hmmm…